IndexAboutContactContact
НАЧАЛО
МЕЧТАЙ И ПЪТУВАЙ
ДАЛЕЧНИ ЕКЗОТИКИ
БЛИЗКИ ЕКЗОТИКИ
ВАШИЯТ КРУИЗ
ВАШИЯТ ХОТЕЛ
ЕКСКУРЗИИ в БЪЛГАРИЯ
Клиентите за нас
Добре е да знаете
Общи Условия по Договор
Заявка за Резервация
ЗА НАС

За нас

Туристическа фирма "Орфей Холидейс" ООД със седалище в София, е лицензиран туроператор и турагент с лиценз N05149, издаден от Министерство на икономиката. Дружеството има сключена застраховка “Отговорност на туропeратора”, съгласно чл. 42 от Закона за туризма в Кю Би И Интернешънъл Иншурънс Лимитед – застрахователна компания е с над 100 годишна история в сферата на застрахователното дело.


Предлагания:
При нас можете да резервирате Вашата почивка на море-, планина, да попътувате през уикенда в България, Да заявите Вашата екскурзия из България, Европа и по света; Да поръчате екскурзия или почивка по свой модел за Вас и Вашите гости/колеги, приятели; Да организирате Абитуриентски бал, Да заведете Вашите ученици на екскурзии; да резервирате места в хотели в България-, Европа и по света; да си направите туристическа застраховка; да получите специализирана консултация. С нас можете да организирате изцяло Вашите бизнес прояви: семинари, конференции, презентации на различни продукти, като: заявки, организация на щанд, организация и подготовка на бизнес зала, изпращане информационните и др. материали на клиентите, осигуряване на рекламни сувенири /бележници, химикалки и др./, организиране на транспортa, хотела, храненето, кафе паузите, коктейлите, туристическата развлекателна програма за участниците с посещение на културно – исторически и природни забележителности, допълваща основната бизнес програма.


Екипът с който работим
е съставен от колеги с широки познания и богат опит, квалифицирани и посещавали съответната дестинация водачи на групи. Ние държим изключително на професионално отношение към поетите ангажименти.


Мисията и целите ни са:
доволни клиенти; предлагане на висококачествен туристически продукт, конкурентни цени.


Философията ни е:
грижа за здравето и доброто самочувствие на клиентите; обратната връзка с клиентите е от изключително значение за качеството на нашето предлагане.


Нашите предимства:
Опит в създаването и предлагането на туристическите програми.
Собствени туристически продукти - почивки, екскурзии, индивидуални пътувания, специализирани пътувания/екскурзии, ученически екскурзии, абитуриентски празници.
Изработване и предлагане на туристически оферти и услуги съобразно желанието на клиентите.
Добро съотношение между качество и цена.
Гъвкавост и готовност за обсъждане и разрешаване на възникнали ситуации с цел взаимоизгодна полза на заинтересованите страни
Професионално отношение към поетите ангажименти.
Бързо потвърждение на хотелските резервации.
Сътрудничество с лицензирани местни екскурзоводи и водачи.
Добри професионални и бизнес контакти с партньори от предлаганите туристическите дестинации.


Настаняването:
е в подходящи за целта места, предлагащи уют и добро обслужване, като държим това да бъдат нови или реновирани с необходимите удобства.


Храненето:
е в съответните ресторанти на хотелите или в подходящи заведения по маршрута на екскурзиите. Менюто е съобразено с туристите и техните предпочитания, като се опитват и ястия от местната кухня.


Транспортните средства:
които ползваме са нови или почти нови Мерцедес, Неоплан Форд, Исузу, Ивеко и др. в много добро състояние, удобни за продължителни пътувания оборудвани с климатик, аудио-, видео уредба, подвижни и удобни седалки и др.